Binnenkort is het dan eindelijk zover. Op woensdag 13 april gaat, na 2 jaar afwezigheid, de FZ Forza Dutch International 2022 van start in Wateringen. De toernooiorganisatie heeft hele spannende weken en maanden achter de rug, die in het teken stonden van vele onzekerheden, moeilijke besluiten en afwegingen en een eindeloze reeks onverwachte grote tegenvallers. Maar we hebben ons niet laten afschrikken. We zijn er (bijna) klaar voor.

 

De toernooiorganisatie is heel blij met Van de Kolk Hypotheken als belangrijke partner en hoofdsponsor van de FZ Forza Dutch International 2022. Mede dankzij Van de Kolk Hypotheken durfden we het om groen licht te geven voor het toernooi. Van de Kolk Hypotheken is, onder aanvoering van liefhebber en badmintonfanaat Jaap van de Kolk, een begrip in de Nederlandse badmintonwereld. Zonder Van de Kolk Hypotheken zou het badminton in Nederland op zijn gat zou hebben gelegen de afgelopen jaren. Jaap steunt met zijn bedrijf meerdere badmintonverenigingen en belangrijke badmintonevenementen en is dus een onmisbare steunpilaar geworden voor het badminton.

 

Op Van de Kolk Hypotheken kun je dus steunen, bouwen en vertrouwen. Diezelfde begrippen zijn ook van toepassing op het familiebedrijf Van de Kolk. Voor hypotheken, financieringen en verzekeringen ben je hier aan het juiste adres. Van de Kolk Hypotheken, Jaap en Alex, laten je niet in de steek en ontzorgen je bij al je financiële zaken. Persoonlijke service en op maat gemaakt advies staan hoog in het vaandel. Dus: wil je een hypotheek afsluiten of oversluiten, of heb je andere financiële vragen, dan ben je bij Van de Kolk Hypotheken aan het goede adres. Voor meer informatie kun je klikken op het logo.

 

For mortgages, financing and insurance you have come to the right place. Vandekolk Hypotheken will not let you down and unburden you with all your financial matters. Personal service and tailor-made advice are of paramount importance. So: if you want to take out or transfer a mortgage, or if you have other financial questions, Van de Kolk Hypotheken is the right place for you. Click on the logo for more information.

Bab Vios

3 Bouw

Kleyweg bedrijfsauto's

van den Berg Tuin en Park

Ben Overgaag Loodgieters

Groothandel van der Valk

Franssen verlichting

Schram Metaalbewerking

Greenwall

Marktbedrijf T. Post en Zonen B.V.

Hosting partner for this tournament website.

Metazet vastgoed

Linneweever optiek

Alterwood

A tournament can't be organized without partners and sponsors.

Next to main sponsor Vandekolk Hypotheken, there are main partners as FZ Forza, Badminton Nederland, Badminton Europe and Gemeente Westland.

Furthermore, a large number of local companies has been found willing to make a financial contribution to support the tournament.


We are very grateful to everyone for the support and hope to be able to call on this again in the coming years.